Actualitat - Noticies

Mescla´t 2017

02/10/2017

Mescla’t aplega tallers, mostra d’entitats, jocs, teatre i concerts. Però, realment, es tracta d’alguna cosa molt més important que un espai informatiu, de sensibilització i lúdic al voltant dels drets bàsics de les persones. Més d’una cinquantena d’entitats i associacions congreguen els seus esforços per manifestar-se de manera conjunta i coordinada en contra del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia i qualsevol discriminació per raó de creença, orientació, origen i diversitat funcional.

Es durà a terme en tres punts de la ciutat: el Passeig de la Plaça Major, el Racó del Campanar i la Plaça del Doctor Robert.

En definitiva, la ciutat es troba per lluitar activament a favor d’una igualtat que respecti totes les diferències.

Dins el programa del Mescla't 2017 destaquen les activitats per a joves i infants, tallers, dansa, músiques tradicionals, teatre i l'actuació musical de BUHOSa les 22.30 h.

Per la importància del què simbolitza el Mescla’t a favor dels valors i la diversitat, us convidem a participar-hi. Quants més serem més sumarem en contra la discriminació i a favor dels Drets Humans.

Us hi esperem!
<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia