Actualitat - Noticies

11è Torneig Tennis Adaptat

24/10/2017

El proper diumenge 5 de novembre se celebrarà a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey la 11ª edició del Torneig de Tennis Adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual.
Des de les primeres edicions els centres d'atenció especial Prodis, Fupar i
Atendis estan directament relacionats en l'organització d'aquest Torneig.
En aquesta edició es vol seguir promocionant l’esport en els centres perquè tots els participants gaudeixin d'un dia especial de tennis, on els socis del CD Terrassa es sumaran a l’esdeveniment.
A més dels jugadors participants de l'Escola Adaptada de Tennis del CD
Terrassa Hockey, que són dels centres Fupar, Prodis i Atendis, es vol comptar amb els centres de l’Escola Crespinell, Auria, Catalonia, i l’Escola de Tennis de l’Acell.

El torneig es desenvoluparà al llarg del matí, d'una banda amb la modalitat de destreses, on els jugadors mostraran les seves habilitats, i de l'altre la modalitat de dobles on jugaran amb socis voluntaris tennistes del club, donant-li un caire més d’inclusió al torneig.

Paral·lelament al torneig hi haurà una classe dirigida de zumba per aquells jugadors que estiguin esperant, acompanyants, familiars, socis del club i tothom que vulgui animar-se. Aquesta activitat serà de 11 h a 13 h.

S'espera arribar als 75 participants!

Calendari previst:
9:30h - Arribada i presentació
10: 00h - Inicio de la competición de destrezas y modalidad de dobles
13: 00h - Fin de la competición y entrega de premios
13: 30h - Picoteo de hermandad para todos los participantes<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia