Actualitat - Noticies

En Julian, el primer jubilat del SIL Taina gràcies a Establiments Viena

01/02/2018

Amb orgull i satisfacció podem dir que ja tenim el nostre primer jubilat!
Després de 17 anys treballant a Establiments Viena, en Julian ja pot gaudir d’una merescuda jubilació.
Gràcies a l'oportunitat que Establiments Viena li va donar aleshores, en Julian ha pogut demostrar al llarg de tot aquest temps la seva vàlua i competències professionals.
El SIL Taina treballa des de fa 27 anys per a aconseguir que les persones amb discapacitat intel·lectual es formin i aconsegueixin un lloc de treball al mercat laboral ordinari que els permeti ser econòmicament independents i aconseguir la màxima autonomia en la seva vida diària.
Establiments Viena fomenta i recolza des de fa més de 50 anys Junts fem Viena els principis d’Excel·lència i Satisfacció de tots els membres del seu Equip humà.
Gràcies al suport rebut en fomentar la inserció de persones en risc d'exclusió social, és tot un triomf poder dir que el SIL Taina d'ATENDIS ha promogut activament el treball d'en Julian i que en recull finalment, el seu esforç amb un descans merescut!<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia