Actualitat - Noticies

Formació a Atendis

19/03/2018

L'entitat fomenta any rere any la formació específica per als professionals per tal de millorar l'atenció que s'ofereix als usuaris i a les usuàries dels diferents centres.
Durant el mes de març s’han dut a terme 2 formacions obligatòries per a les noves incorporacions de professionals als diversos centres
El curs de Bones practiques de fisioteràpia es va realitzar el 8 de març de 2018 i hi van participar les 4 persones que s’incorporaven a l’equip humà d’Atendis. Una formació de 4h de duració, impartida pel responsable de fisioteràpia del centre Bauma, en Pere Obradors.
D’altra banda, s’ha dut a terme el curs de contenció física no violenta. Aquest, s’ha impartit els dies 13,15 i 19 de març i ha tingut una duració de 9h amb modalitat presencial, realitzada amb dos grups (un de mati i un de tarda).
La formació s'ha adreçat a 21 professionals dels centres Aral, Bauma i Casal Can Rull.

L'objectiu del curs és el de dotar a l'Auxiliar Tècnic Educatiu que atén als usuaris i a les usuàries amb discapacitat intel·lectual i física de coneixements teòrics-pràctics en la contenció física no violenta.
Els objectius específics són els de capacitar els i les alumnes per a saber identificar conductes potencialment agressives per poder controlar-les, adquirir pautes de comunicació i tracte com a base psicològica per evitar una contenció física, Aplicar diferents tècniques específiques de contenció física segons diferents situacions.

La formació s’ha impartit a través de la Fundación Prediac.<< Tornar al Llistat
Col·laboradors institucionalsAltres col·laboradorsSom membres de:
Fundació Privada Atendis   ·   G64821309   ·   nota legal   ·   política de cookies   ·   mapa web   ·   Produït per Anunzia