Qui som
· Presentació
· Centres
· Òrgans de govern
· Organigrama de l'entitat
Serveis
Actualitat
Col·laboradors
Treballa amb nosaltres
Ubicació
Formulari de contacte
Presentació
La Fundación Privada Atendis és una entitat sense ànim de lucre, que desenvolupa la seva acció al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies, i dins l’àmbit territorial de la Comarca del Vallès Occidental.

La Fundació sorgeix de la consolidada Associació Pro Disminuïts Psíquics de Sabadell i Comarca (APDPSC) que neix el 1963 de la necessitat de cobrir els serveis especials per aquest col·lectiu a la nostra comarca. Des del passat 1 de maig de 2008, la Fundació és l’entitat encarregada de gestionar les activitats assistencials que fins ara realitzava l'APDPSC.

Amb la creació de la Fundació Privada Atendis seguirà donant resposta a les necessitats d’atenció, assistència i promoció personal, familiar i social a les persones amb discapacitat intel·lectual. 
  Col·laboradors:
Fundació Privada Atendis · G64821309 · Mapa web · Nota Legal
Av. Can Roqueta, 1E · 08202 Sabadell (Barcelona) · T 93 717 10 02 · F 93 746 70 04
e-mail: atendis@atendis.cat | www.atendis.cat | Web realitzada amb la col·laboració d' Anunzia

Català Castellano Fundació Privada Atendis Home Facebook Twitter Fundació Privada Collserola Fundació Antoni Serra Santamans Fundación ONCE Obra Social La Caixa BBVA Bankia Generalitat de Catalunya Ajuntament de Sabadell fundació Roviralta Fundació Agrupació Junts ho podem fer - Fundación Mapfre Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea Fons social Europeu Ajuntament de Castellar del Vallès Ajuntamente Montcada i Reixac